Krepšeliams:
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 valg. šaukšto krakmolo
2 arb. šaukštelio majonezo + krepšelių
patepimui
česnako skiltelės
druskos, pipirų arba maltos mėsos prieskonių
Bulvėms:
300 g skustų bulvių
druskos, pipirų
šiek tiek aliejaus
Maltą mėsą susimaišome su visais produktais ir
padaliname į 6 lygias dalis. Drėgnomis rankomis suformuojame paplotėlius, šiek
tiek padarant sieneles. Dedame ant kepimo popieriaus ir aptepame majonezu.
Bulves supjaustome mažais kubeliais, įdedame
prieskonius ir užlaksčius aliejumi išmaišome viską. Gautą masę tolygiai
padaliname ant krepšelių. Kepame iki 220° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., kol
bulvės įgaus auksinę spalvą.
Mėgstantiems sūrį galima užberti jo ant
krepšelių ir vėl kepti, kol šis išsilydys.
Skanaus!
cia labai daug geru receptu tik gamink
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad prisijungėte, gaminkite ir džiuginkite savo artimuosius :)
PanaikintiSUPER !!! Ačiū už skanų ir paprastą recepčiuką :)
AtsakytiPanaikinti