Padui:
250 g varškės
150 g miltų
2 kiaušiniai
3 valg. šaukštų aliejaus
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Višutinei masei:
200 g servelato dešros
50 g dėšros (naudojau labai aštrią Peperonį
dešrą, taigi daugiau jokių prieskonių nebereikėjo)
100 g fermentinio sūrio
2-3 virtų kiaušinių
Kiaušinius išplakame, įmaišome varškę. Įpilame
aliejaus ir išmaišome. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska. Miltų
masę dedame į varškės masę, viską gerai išmaišome iki vientysos konsistencijos.
Paruoštą tešlą apie 1 val. laikome šaldytuve.
Servelatą, dešrą ir virtus kiaušinius
supjaustome riekelėmis, sūrį sutarkuojame.
Kepimo formą patepame truputį aliejaus ir
paskirstome tešlą, ant viršaus išdėliojame dešras, kiaušinius bei sūrį. Kepame
iki 1500C įkaitintoje orkaitėje apatinėje lentynoje, kai šildo tik
iš apačios apie 15-20 min.
Skanaus!