Šį patiekalą pirmą kartą ragavau "Čili kaimas" restorane. Labai patiko ir nuo to laiko dažnai tokiu būdu pusryčiams kepu kiaušinius. Super lengva ir super skanu :)
1 kiaušinis
1 juodos duonos riekelė
ridikėlių, salotų lapai, krapai
Išpjauname duonos minkštimą. Į įkaitintą
keptuvę padedame duonos riekelę ir į jos vidų įmušame kiaušinį. Kepame iš
abiejų pusių.
Mano tėtis kai anukams kepa tokius pusryčius, tai patiekalą vadina "Jaučio akis" :)
AtsakytiPanaikintiMūsų šeimoje deja vyrai negamina :( O pavadinimas tikrai smagus :)
PanaikintiLabai mėgstu šį greitą skanumyną :) Tik pas mus jis vadinamas kažkodėl "Pirato akimi" :D
AtsakytiPanaikintiSu tokiais smagiais pavadinimais, manau ir nevalgiukai kaip mat suvalgytų tokius pusryčius :)
Panaikinti