Varškės tešlai:
100 g pusriebės varškės
100 g sviesto
1 kiaušinis
½ arb. šaukštelio druskos
250 g miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
150 g mocarelos sūrio
2 dešrelės
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir minkštu
sviestu. Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Miltų masę įberiame į
varškės ir viską išmaišome iki vientisos konsistencijos. Tešlą suvyniojame į
ritinį ir supjaustome į 12 gabaliukų. Iš kiekvieno gabalėlio padarome blynelį
ir sudedame juos į sviestu suteptas keksiukų formeles. Sūrį bei dešreles taip
pat padaliname į 12 dalių ir sudedame ant tešlos gabaliukų. Kepame iki 2000C
įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą