180 ml aliejaus
480 ml cukraus
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
240 ml miltų
15-20 g karčios kakavos miltelių
½ arb. šaukštelio kepimo miltelių
½ arb. šaukštelio druskos
50 g juodojo šokolado
2 valg. šaukštai riešutų sviesto
Visus
produktus sudėti į dubenį ir gerai trumpai išplakti, kad tik viskas susijungtų (man užtrunka apie 1 min.). Šokoladą supjaustyti gabalėliais ir įberti į tešlą, išmaišyti. Kepimo indą (30x22 cm) iškloti kepimo popieriumi ir jame paskirstyti paruoštą tešlą. Kepame iki 175ºC
įkaitintoje orkaitėje 25 min., po to neatidarius durelių paliekame dar 5 min. pasibūti (jei tikrinsime mediniu pagaliuku, tai jis neturi būti
pilnai švarus). Išėmus iš orkaitės paliekame, kol atvės ir skanaujame.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą