800 g kiaulienos
druskos, juodųjų pipirų, česnako granulių
2 morkų
2 svogūnų
Padažui:
2 valg. šaukštų grietinės
3 valg. šaukštų pomidorų padažo
vandens
Kiaulieną supjaustome mažesniais gabalėliais, įberiame druskos, juodųjų pipirų ir česnako granulių, išmaišome ir pusvalandžiui paliekame šaldytuve. Tada mėsą sudedame į gilesnę keptuvę ir pakepiname. Po to įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname. Kol mėsa troškinasi, sutarkuojame morkas ir smulkiai supjaustome svogūnus. Juos pakepiname keptuvėje ir sudedame į puodą su mėsa.
2 valg. šaukštų grietinės
3 valg. šaukštų pomidorų padažo
vandens
Kiaulieną supjaustome mažesniais gabalėliais, įberiame druskos, juodųjų pipirų ir česnako granulių, išmaišome ir pusvalandžiui paliekame šaldytuve. Tada mėsą sudedame į gilesnę keptuvę ir pakepiname. Po to įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname. Kol mėsa troškinasi, sutarkuojame morkas ir smulkiai supjaustome svogūnus. Juos pakepiname keptuvėje ir sudedame į puodą su mėsa.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą