150 g baltojo šokolado
120 g sviesto
170 g miltų
100 g cukraus
150 g anakardžių riešutų
2 kiaušiniai
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
Sviestą su gabaliukais sulaužytu šokoladu
ištirpiname garų vonelėje. Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi gerai
išplakame. Plakant plona srovele supilame ataušusią sviesto-šokolado masę. Į
gautą masę suberiame miltus ir druskos, maišome, kol masė taps vienalytė.
Galiausiai įdedame riešutus ir išmaišome, paskirstome juos tešloje. Kepimo
formą išklojame kepimo popieriumi ir paskirstome joje tešlą. Kepame iki 170ºC
įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. (ar pyragas iškepęs patikriname mediniu
smeigtuku).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą