2014 m. liepos 31 d., ketvirtadienis

Vasariški užkandžiai

Sumuštinukus su pikantiškomis salotomis mes gamindavome labai senai (aš pati juos labai mėgstu), bandėme įvairius variantus: tepti mišrainę ant skrudintos baltos duonos ar ant pomidoro. Beatos knygoje nusižiūrėjau vasarišką šių sumuštinukų variantą, agurkai tikrai čia suteikia gaivumo. Rekomenduoju.


fermentinio sūrio
virtų kiaušinių
agurko
česnako
krapų
majonezo
pusiau tamsios (arba baltos) duonos


Duoną supjaustome riekelėmis ir apskrudiname orkaitėje, 150ºC apie 15min.
Nulupame agurkų žievelę ir išskobiame sėklytes, agurkus labai smulkiai supjaustome. Smulkia tarka sutarkuojame fermentinį sūrį ir kiaušinius, įdedame trintą česnaką, susmulkintų krapų ir majonezą, viską gerai išmaišome.
Paruoštą mišrainę užtepame ant duonos.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą