Žuviai:
1 kg lydekų filė (ar kitos mėgstamos)
druskos
2 valg. šaukštų majonezo
1 citrinos sulčių
smulkintų krapų
Traškiai plutelei:
maltų džiūvesėlių paprikos skonio
Padažui:
2 šaukštų majonezo
1 šaukto grietinės
juodųjų pipirų
Žuvį supjaustome gabalėliais. Majonezą
sumaišome su druska, citrinos sultimis ir krapais. Paruoštu mišiniu užpilame
žuvį ir paliekame apie 1-2 valandas pasimarinuoti.
Paimame gabalėlį žuvies, apvoliojame jį
džiūvesėliuose ir dedame ant folija išklotos skardos, tai pakartojame su visais
žuvies gabaliukais. Kepame iki 190ºC įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Padažui sumaišome majonezą su grietine,
įberiame juodųjų pipirų. Jei norime, galima įdėti dar citrinos sulčių ir
mėgstamų žalumynų.
Skanaus!
labai skanus, aciu !
AtsakytiPanaikintiPritariu :)
Panaikinti