3-4 vnt. blauzdelių
4 didelių bulvių
1 morkos
300 g rūkytų dešrelių
4 šaukštai ryžių
400 g pomidorų savose sultyse
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
2 skiltelių česnako
čili pipirų (pagal
skonį)
druskos, pipirų
Užviriname vandenį, įberiame druskos įdedame
pipirų ir vištienos blauzdeles, verdame apie 20 min. Įdedame kubeliais
supjaustytas bulves ir morką, verdame dar apie 15 min. Įberiame ryžių,
griežinėliais supjaustytas dešreles, po 10 min. įdedame pomidorus savose
sultyse ir pomidorų padažo, išimame vištieną sriubą verdame dar 10 min.
Vištienos blauzdelių mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome gabaliukais ir
gražiname į sriubą. Kai viskas jau išvirė, tada nuimame nuo ugnies ir įdedame
susmulkintą česnaką ir čili pipiro.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą