2017 m. gruodžio 15 d., penktadienis

Purūs blyneliai

Artėjant savaitgaliui neapsieisime be blynų. Šį kartą siūlau išbandyti purius, saldžius blynelius. Receptą atsitiktinai radau čia ir nutariau išbandyti. Pakoregavus truputėlį ingridientų kiekį gavosi tikrai nemažai skanių purių blynelių.


150 g cukraus
220 g kvietinių miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
150 ml pieno
aliejaus kepimui


Dubenyje išplakame kiaušinius, supilame pieną ir viską išplakame. Atskirame inde sumaišome visus birius produktus, juos dalimis įmaišome į skystą masę ir išplakame iki vientisos masės. Kepame blynus keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abejų pusių.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą