2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Beatos piemenų pyragas

Šį receptą atradau vienoje iš "Beatos virtuvė" laidų. Paprastas, sotus ir skanus patiekalas.


500 g maltos mėsos
apie 900 g skustų bulvių
50 g sviesto
2 vnt. morkų
1 svogūno
druskos, pipirų arba mėsos prieskonių


Susmulkiname svogūną, jį pakepiname. Sutarkuojame morkas ir taip pat pakepiname. Maltą mėsą pagardiname prieskoniais ir apkepame. Svogūną, morkas ir maltą mėsą kartu dar troškiname. Išviriame bulves, įdedame sviesto ir sutriname bulvių košę.
Į kepimo formą įdedame troškintą maltą mėsą su prieskoniais ir daržovėmis, ant viršaus sudedame bulvių košę. Kepame iki 2000C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.


Skanaus!

1 komentaras: