2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Biscotti su migdolais ir papajais

Šį receptą nusižiūrėjau čia. Bandžiau kepti ir pagal "Beatos virtuvė" laidoje nusižiūrėtą receptą, bet šitie patiko labiau.


80g cukraus
2 stiklinės miltų
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
50ml aliejaus
2 kiaušiniai

½ stiklinės migdolų riešutų
½ stiklinės džiovintų papajų


Viename dubenyje išmaišome sausus produktus, kitame – skystus. Į sausus produktus supilti drėgnus, išmaišyti, sudėti riešutus ir papajus. Užminkyti tešlą, suformuoti 2 kepaliukus. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 1750C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Išimti iš orkaitės, supjaustyti įstrižai 1cm storio riekelėmis ir vėl dėti į orkaitę 10-20 min. apverčiant puses.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą