2012 m. spalio 7 d., sekmadienis

Beatos varškės apkepas su bananais

Šį receptą nusižiūrėjau vienoje iš "Beatos virtuvė" laidų. Autorė laidoje pasakė, kad šis varškės apkepas gali būti ir kaip desertas. Negalėčiau nesutikti, nes tikrai yra gardus ir saldus. Labai puikus patiekalas, norint pagaminti greitą ir skanią vakarienę :)


2 bananų
360 g pusriebės varškės
3 kiaušiniai
100 ml kefyro
1 valg. šaukšto cukraus
žiupsnelis druskos
1 saujos razinų
1 ½  valg. šaukštų miltų
žiupsnelis cinamono


Nuluptus bananus sutriname šakute. Įmaišome varškę ir kefyrą. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų; trynius įmaišome į varškės masę. Įdedame cukraus, druskos, miltų, razinas ir cinamoną. Viską išmaišome.
Kepimo formą ištepame sviestu ir į ją pilame paruoštą masę. Kepame iki 2000C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą