2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

Dar vienas receptas iš sluoksniuotos bemielės tešlos, kurį radau čia. Labai, labai paprasta ir labai skanu :) 


500 g sluoksniuotos bemielės tešlos (6 lapeliai)
4-5 obuolių
1 valg. šaukšto sviesto
70 g cukraus
50 ml vandens
1 kiaušinis


Obuolius nulupame ir sutarkuojame. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame cukrų, įpilame vandens, sudedame obuolius ir maišant troškiname, kol išgaruos visas skystis. Kiekvieną tešlos lapelį supjaustome pusiau, o kiekvienos puselės pusę kelis kartus įpjauname peiliu, kitoje pusėje dedame obuolių įdaro (apie 1,5 šaukšto). Kraštus ištepame kiaušinio plakiniu, perlenkiame pusiau, užspaudžiame. Taip pat kiekvienos bandelės viršų ištepame kiaušinio plakiniu. Kepame 1750C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą