2012 m. liepos 25 d., trečiadienis

Maltos mėsos kamuolėliai ant iešmo

Tai tie patys mėsos krepšeliai tik kitaip pateikti. Skanus, sotus ir gražus pietų patiekalas. 


500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 valg. šaukšto krakmolo
2 arb .šaukštelio majonezo
česnako skiltelės
maltos mėsos prieskonių

apie 500 g skustų bulvių
druskos, pipirų
1 valg. šaukšto aliejaus


Maltą mėsą susimaišome su visais produktais.
Bulves apverdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.
Drėgnomis rankomis suformuojame kamuolėlius. Ant medinių iešmelių mauname pakaitomis tai bulves, tai mėsos kamuolėlius.  Aliejų sumaišome su druska ir pipirais, aptepame bulves. Kepame iki 200° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., kol bulvės įgaus auksinę spalvą.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą