2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Keptos vištienos blauzdelės su svogūnais

Paprastai vištieną kepame su česnakais, bet kažkurį kartą užsimanėme kažko kito, kodėl gi nepabandžius su svogūnais?, keista (nes žalių svogūnų nevalgau) bet man patiko: paprasta, greita ir skanu; vienintelis neigiamas dalykas - jūra ašarų...


9 vnt. blauzdelių
druskos, juodųjų pipirų
2-3 didesni svogūnai


Blauzdeles nuplauname po tekančiu vandeniu. Sudedame į puodą, įberiame druskos, maltų juodųjų pipirų, svogūnus supjaustome ir sudedame prie vištienos. Pamaišome ir paliekame apie 2 val. pasimarinuoti. Kepimo formą išklojame folija, sudedame vištienos blauzdeles ir svogūnus. Kepame iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą