250 g miltų
50 g maltų migdolų
100 g rudojo cukraus
1 valg. šaukšto kakavos
1 arb. šaukštelio cukraus su vanile
žiupsnelio druskos
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
60 g tirpinto sviesto
100 ml pieno + 1 šaukštelio tirpios kavos
3 kiaušiniai
100 g peiliu sukapoto pieninio šokolado
Miltus sumaišome su kakava, maltais migdolais,
kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska. Kiaušinius išplakame su cukrumi
iki purios masės, supilame tirpintą sviestą. Pieną pašildome, įberiame
šaukštelį tirpios kavos, maišome, kol kava ištirps. Paruoštą kavos skonio pieną
supilame į kiaušinių masę, išmaišome. Suberiame miltų mišinį, viską išmaišome
iki vienalytės konsistencijos. Įberiame kapoto šokolado, švelniai permaišome.
Išdėliojame tešlą į popierinėmis formelėmis išklotas keksiukų formeles (2/3
tūrio) ir kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą