2012 m. rugsėjo 8 d., šeštadienis

Blyneliai su obuoliais

Šis blynelių receptas gavosi improvizuojant, kai šaldytuvas buvo tuščias, tik sode pilna obuolių :) Tai tie patys lietiniai blynai tik obuolių skonio. Mėgstantiems galima įdėti cinamono, citrinų sulčių ar kitokių prieskonių.


1 kiaušinis
žiupsnelio druskos
2 valg. šaukštų cukraus
210 g miltų
300 ml vandens
apie 100 g nuskustų ir išvalytų obuolių

Kiaušinį išplakame su druska ir cukrumi. Įpilame dalį vandens, dedame miltus, gerai išmaišome ir įpilame likusį vandenį, vėl gerai išmaišome. Obuolius sutarkuojame burokine tarka ir įmaišome į tešlą. Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame blynelius iš abiejų pusių.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą