800 g lydekų filė
1 didelis kiaušinis
4 riekelės batono
pieno
druskos, pipirų (arba kitų mėgstamų prieskonių)
Lydekos filė labai smulkiai supjaustome, arba
sumalame mėsmale. Kiaušinį su druska ir pipirais paplakame, įpilame į žuvies
masę, išmaišome. Nupjauname batono riekelių pluteles ir pamerkiame į pieną,
paliekame, kad gerai įmirktų. Po to išimame išmirkusi batoną, išspaudžiame ir
sudedame į žuvies masę, gerai išmaišome, kad batonas pasiskirstytų. Paimame
dalį žuvies masės, suformuojame norimo dydžio kotletą, apvoliojame
džiūvėsėliuose, dar gerai suspaudžiame ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų
pusių (užtruks apie 15-20 min.).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą