500 g maltos vištienos
60 g sviesto
žalumynų
druskos, pipirų, česnako skiltelių
2 kiaušiniai
miltų
džiūvėsėliai (paprikos skonio)
aliejus
Į maltą mėsą įmaišyti druskos ir pipirų.
Sviestą sumaišyti su mėgstamais žalumynais, česnakais, susukti į kepimo
popierių ir padėti sušalti į kamerą.
Maltą vištieną ir sviestą padaliname į 5
dalis. Paimame dalį mėsos, į jos vidų įdedame sviesto (lyg darydami cepelinus).
Kiaušinius išplakame su dviems šaukštais šalto vandens. Suformuotus kotletus
apvoliojame miltuose, po to kiaušiniuose ir po to džiūvėsėliuose. Dedame juos
10 min. į šaldymo kamerą. Ištraukus vėl apvolioti kiaušiniuose ir
džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje apie 10-15 min. Reikia stebėti, kad aliejus per daug neįkaistų, nes tada išorėję kotletai bus iškepę, o viduje - žali.
Skanaus!
Ačiū už receptą.:)
AtsakytiPanaikintiPrašau, gaminkite į sveikatą :)
Panaikinti