125 g kambario temperatūros sviesto
250 g cukraus
2 kiaušiniai
60 g kokoso drožlių
225 g miltų
250 ml pieno
vienos citrinos žievelių
Aplaistymui, apibarstymui:
pusės citrinos sulčių
miltinio cukraus
Minkštą sviestą su cukrumi išsukame iki
purumo. Įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakame. Įmaišome kokoso
drožles, miltus, pieną ir citrinos žievelę. Paruoštą tešlą supilame į kepimo
popieriumi išklotą kepimo formą ir kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie
30 min. (patikriname mediniu smeigtuku, ar pyragas iškepęs).
Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės, truputį
atvėsiname, apšlakstome citrinos sultimis ir apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą