1 prancūziško batono
120 g fermentinio sūrio
250 g pievagrybių
4 skiltelės česnako
majonezo
Pievagrybius nulupame, supjaustome ir
pakepiname keptuvėje. Sūrį sutarkuojame burokine tarka. Česnaką supjaustome,
pertriname specialiu prietaisu arba smulkiai sutarkuojame. Visus ingridientus
sumaišome ir įdedame majonezo. Paruoštą masę tepame ant riekelėmis supjaustyto
prancūziško batono. Kepame iki 1750C įkaitintoje orkaitėje kol
paskrus batonas ir išsilydys sūris (apie 15 min.).
Skanaus!
niam skaniai atrodo!
AtsakytiPanaikintiAčiū :) ir skonis šių sumuštinukų puikus :)
PanaikintiMmm turėtų būti skanu, butinai pasidarysiu. O kur sviestą dėjote? Į bendrą masę maišėte ar ant batono tepėte?
AtsakytiPanaikintiAnksčiau dariau taip: supjaustytą batoną tepdavau sviestu, tada skrudinau ir ant viršaus dėjau sūrio ir grybų masės. Po to tiesiog ant sauso batono dėjau tos masės ir tada kepiau, taip žymiai skaniau, čia sviesto nereikia, jau jį iš ingridientų sarašo ištriniau ;)
PanaikintiGaminau pagal šį receptuką ne vieną kartą, labiausiai patiko šią grybų masę dėti ant jau paskrudintų duoniukų. Paprastas bet labai skanus receptukas, ačiū :)
AtsakytiPanaikintiO mums patinka, kai sumuštinukai kepami orkaitėje :) Receptais naudokitės į sveikatą :) Smagu, kad gaminate :)
Panaikinti