200 g makaronų
1 rūkytos šlaunelės
200 g sūdytų žemės riešutų
3 vidutinio dydžio morkų (nevirtos)
2 vidutinio dydžio obuolių
Padažui:
200-300 g majonezo
200 g grietinės
(pagal norą druskos, citrininių pipirų)
Išverdame makaronus ir juos atvėsiname. Nuo
vištienos šlaunelės atskiriame mėsą, susmulkiname ir sumaišome su makaronais.
Nuplauname ir nulupame morkas ir obuolius, stambiai sutarkuojame arba
supjaustome plonais šiaudeliais. Padažui sumaišome majonezą bei grietinę,
pagardiname prieskoniais. Padažą užpilame ant salotų. Įmaišome sūdytus
riešutus, pusvalandį palaikome šaldytuve ir patiekiame.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą