2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

Guliašas su raugintais kopūstais

Šį receptą taip pat nusižiūrėjau iš parduotuvės Rimi skrajutės. Patiekalas labai patiko, lengva pagaminti ir labai skanu. Puikiai tinka valgyti su bulvių koše ar tiesiog be nieko :)


400 g raugintų kopūstų
500 g kiaulienos sprandinės (ar kitokios mėgstamos mėsos)
2 svogūnų
prieskonių: druskos, pipirų, lauro lapų, saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos

Kopūstus išverdame vandenyje su prieskoniais – druska, pipirai, lauro lapais (aš nedėjau nieko). Mėsą supjaustome gabaliukais ir pakepiname keptuvėje. Sukrečiame juos prie kopūstų ir troškiname, kol suminkštės. Į troškinį dar pridedame pakepintų svogūnų, maltos saldžiosios paprikos ir aitriosios paprikos.
Galima patiekti su grietine ir prieskoninėmis žolelėmis.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą