dvi pusės vištienos krūtinėlės be kaulo ir
odos
žiupsnelio druskos
1 arb. šaukštelio kario prieskonių
apie 300 g fermentinio sūrio
4 virti kiaušiniai
200 g vynuogių be sėklų
100 g migdolų drožlų
majonezo
Krūtinėlę supjaustome mažais gabalėliais,
įberiame druskos ir kepame keptuvėje. Baigiant kepti įberiame kario prieskonių
(pagal skonį). Atvėsiname. Migdolų drožles pakepiname keptuvėje, atvėsiname ir
padaliname į 6 dalis.
Atskirame dubenėlyje sumaišome pakepintą
vištieną su viena migdolų drožlių dalimi ir majonezu. Sudedame į salotinę.
Užbarstome antra migdolų drožlių dalimi.
Sūrį sutarkuojame, sumaišome su trečia migdolų
drožlių dalimi ir majonezu, paskirstome ant vištienos ir užbarstome ketvirta
migdolų drožlių dalimi.
Išvirtus kiaušinius sutarkuojame, sumaišome su
penkta migdolų drožlių dalimi ir majonezu, paskirstome ant sūrio ir užbarstome
šešta migdolų drožlių dalimi.
Vynuoges perpjauname per pusę ir išdėliojame
ant kiaušinio (migdolų drožlių) sluoksnio.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą