2018 m. gruodžio 15 d., šeštadienis

Troškintos įdarytos paprikos

Tikrai labai paprastas ir gardus patiekalas pietums ar vakarienei. Procesas ir ingridienati tie patys kaip ir keptos įdarytos paprikos, bet skonis truputį kitoks.


4 saldžiųjų paprikų
600 g maltos mėsos
3 skiltelių česnako
druskos, juodųjų pipirų
mėgstamų žolelių prieskonių


Maltą kiaulieną sumaišome su prieskoniais. Paprikas nuplauname, nupjauname "kepurę" ir išimame sėklytes bei baltą membraną. Į kiekvieną paprikos dalį įdedame įdaro su „kalneliu“, jas sudedame į puodą (po apačia padedame folijos, kad paprikos neprisviltų), užpilame vandeniu ir verdame apie 30 min.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą