4 vnt. nektarinų
4 vnt. persikų
120g aviečių
1/2 citrinos sulčių
2-3 valg. šaukštų cukraus
1 valg. šaukšto bulvių krakmolo
Trupiniams:
200g miltų
150g cukraus
1/2 arb. šaukštelio cinamono
1/4 arb. šaukštelio druskos
100g sviesto
Pateikimui:
vanilinių ledų
Trupiniams miltus sumaišome su cukrumi, cinamonu ir druska. Sivestą išlydome ir sumaišome su miltų mišiniu iki trupiniu. Užbarstome juos ant paruoštų vaisių/uogų.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje (režimas viršus-apačia) apie 1 val.
Pateikiame ir valgome šiltą su vanilniais ledais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą