* aliejaus
* 2 skiltelių česnako
* karamelizuotų svogūnų džemo
* Brie sūrio
* vytinto kumpio
* balzamiko kremo
Batoną supjaustome riekelėmis. Aliejų sumaišome su trintu česnaku ir šiuo mišiniu aptepame batono riekeles. Sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 175°C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Sūrį supjaustome plonomis stačiakampio formos riekelėmis, vytintą kumpį susukame į volelius.
Kai keptos batono riekelės ataušta užtepame ant jų svogūnų džemo, dedame gabalėlį sūrio ir ant viršaus dedame susuktą vytintą kumpį. Sudėliojame į lėkštę, apšlakstome balzaminiu kremu. Galima dar užberti smulkintų riešutų (tiktų graikiniai ar pistaciniai) arba paskaninti/papuošti mėgstamais prieskoniais (čiobreliais, krapais).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą