2025 m. vasario 26 d., trečiadienis

Bulvių užkandėlė su tuno užtepėle

Nauji bemėsiai bandymai. Užkandžio receptas "sukonstruotas" iš kelių ir dar nuo savęs pridėta. Paprasta ir skanu.


4 vnt. bulvių (vidutinio dydžio, išvirtų su lupenomis)
1 skardinė tuno
6 vnt. saulėje džiovintų pomidorų

aliejaus
druskos
pipirų
garstyčių

krapų
kedro riešutų

Bulves supjaustome griežinėliais, išdėliojame kepimo popieriumi išklotoje skardoje, aptepame aliejumi ir apkepame apie 10-15min. 180°C įkaitintoje orkaitėje. Atvėsiname.
Tuną ir džiovintus pomidorus sudedame į smultintuvą ir sutriname. Gautą masę sumaišome su aliejumi, garstyčiomis, pagardiname druska ir grūstais pipirais.
Gautą masę paskirstome ant bulvių griežinėlių, apibarstome krapais ir dedame po kelis kedro riešutus.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą