2013 m. kovo 28 d., ketvirtadienis

Kepta vištiena su kariu

Labiausiai mėgstame keptą vištieną, kuri buvo marinuota druska pipirais ir česnakais, bet šį kartą užsimaniau kažko kito. Žinojau, kad karis draugauja su vištiena, tad išbandžiau šį receptą. Buvo skanu, bet vis dėlto pirmenybė lieka česnakams :)


6 vištienos blauzdelės
4 skiltelės česnako
1 arb. šaukštelio kario
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
1 valg. šaukšto aliejaus
druskos, juodųjų pipirų


Į dubenėlį įpilame aliejaus, įdedame pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, kario ir smulkiai supjaustyto ar sutrinto česnako. Viską išmaišome. Paruoštu marinatu įtrinkite vištieną ir paliekame valandai pasimarinuoti.
Kepame iki 1750C įkaitintoje orkaitėje apie 40min. (kol gražiai apskrus).


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą