150 g kvietinių miltų
100 g maltų migdolų
100 g cukraus
180 g sviesto
2 kiaušiniai
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
50 g juodojo šokolado
3-4 kriaušių (turi būti kietesnės)
4-6 valg. šaukštų persikų džemo
Minkštą sviestą sumaišyti su miltais, maltais migdolais, kepimo milteliais iki trupinių. Įmušti kiaušinius, suberti cukrų, maišome, kol produktai susijungs. Suberiame kapotą šokoladą ir susmulkintas 2 kriaušes. Išmaišome. Paruoštą tešlą paskirstome kepimo popieriumi išklotoje kepimo formoje (naudojau 22 cm skersmens), ant viršaus sudedame supjaustytas kriaušes ir kepame iki 170 ⁰C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. (iki sauso pagaliuko). Iškeptą pyragą aptepame džemu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą