2012 m. gegužės 12 d., šeštadienis

Brownies – Rudis

Šį receptą prieš kelis metus gavau iš savo pusseserės. Po pirmo gaminimo šis pyragas tapo vienu iš mėgstamiausių mūsų šeimoje ir džiugina mūsų skrandžius laaabai dažnai.



180 ml aliejaus
480 ml cukraus
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
240 ml miltų
15-20 g karčios kakavos miltelių
½ arb. šaukštelio kepimo miltelių
½ arb. šaukštelio druskos
50 g juodojo šokolado
2 valg. šaukštai riešutų sviesto



Visus produktus sudėti į dubenį ir gerai trumpai išplakti, kad tik viskas susijungtų (man užtrunka apie 1 min.). Šokoladą supjaustyti gabalėliais ir įberti į tešlą, išmaišyti. Kepimo indą (30x22 cm) iškloti kepimo popieriumi ir jame paskirstyti paruoštą tešlą. Kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje 25 min., po to neatidarius durelių paliekame dar 5 min. pasibūti (jei tikrinsime mediniu pagaliuku, tai jis neturi būti pilnai švarus). Išėmus iš orkaitės paliekame, kol atvės ir skanaujame.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą