2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Žuvis kepta virš karštų žarijų

Šiandien, šveniant mamos gimtadienį turėjome labai, labai skanius pietus. Labai paprastai paruošus lydekas tėtis jas iškepė virš karštų žarijų. Skonis tobulas! Labai paprastas ir skanus patiekalas.



lydekų, be galvų ir vidurių, išvalytų ir skustų (arba kitos mėgstamos žuvies)
druskos
juodųjų pipirų
cirtinos
rozmarino šakelių


Išvalytas lydekas apibarstome druska ir juodaisiais pipirais, paliekame apie 2 val. pasimarinuoti. Prieš kepant į lydekų vidų sudedame supjaustytas cirtinas ir rozmarino šakelių. Sudėliojame ant grotelių ir kepame virš karštų žarijų apie 15-20 min.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą