2013 m. liepos 16 d., antradienis

Folijoje kepta sprandinė

Šį receptą radau čia, kai ieškojau kaip kitaip paruošti sprandinę, mūsų šeimai toks patiekalas patiko. Puikus ir labai paprastas būdas paruošti pietus. Mėsa gaunasi labai sultinga ir skani :)


apie 500 g kiaulienos sprandinės
apie 250 g bulvių
majonezo, druskos, maltų juodųjų pipirų
krapų
3 skiltelių česnako


Kiaulienos sprandinę supjaustome griežiniais, gerai išmušame, pabarstome druska, pipirais, česnaku ir pamarinuojame majoneze.
Paskui ant folijos lapų patiesiame po vieną mėsos griežinėlį. Ant jo uždėkite po nuskustą, supjaustytą ir druska pabarstytą bulvę. Apibarstome krapais, viską šiek tiek suspauskite ir suvyniojame į atskirą folijos lapą. Taip paruošiame kiekvieną kepsnį.
Kepame iki 180ºC įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Patiekiame su daržovėmis.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą