400 g vištienos faršo
1 kiaušinio
druskos, juodųjų pipirų, česnako granulių
maltų džiūvėsėlių (naudojau su paprika)
Į vištienos faršą suberiame druskos, juodųjų pipirų ir česnako granulių, įmušame kiaušinį, išmaišome ir paliekame apie 2 val. marinuotis.
Iš vištienos faršo suformuojame pirštelius, juos apvoliuojame džiūvėsėliuose ir apkepame aliejuje apie 1-2 minutes iš abejų pusių. Į kepimo indą sudedame suglamžytą foliją (kad į griovelius subėgtų riebalai). Kepame iki 200 įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Jei kepsime su bulvėmis, jas į orkaitę įdedame anksčiau, nes jų kepimas užtrunka apie 1 val.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą