2 pak. sausainių pvz. Gaidelis (360 g)
100 g riešutų (naudojau graikinius)
100 g juodojo šokolado
100 g pieninio šokolado
120 g sviesto
indelis saldinto sutirštinto pieno (385 g)
Maždaug 150 g sausainių sutriname iki trupinių
(sumaliau blenderyje), likusius – susmulkiname rankomis, įberiame riešutus,
galime ir juos truputį „palaužyti“. Sviestą su šokoladu ištirpiname garų
vonelėje ir sumaišome su sutirštintu pienu. Skystą šokolado masę supilame ant
sausainių ir riešutų, sumaišome šaukštu, sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą
formą, paspaudžiame, kad viskas gerai sugultų, uždengiame popieriaus kraštais
ir dedame į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą