2014 m. balandžio 26 d., šeštadienis

Lietiniai su varške

Savaitgalio pusryčiams labai gerai visiems pažįstamas ir puikus patiekalas - lietiniai su varške. Be to galima pasigaminti įvairių skonių, t.y. į varškę įdedame mėgstamos uogienės, ar smulkiai supjaustytų mėgstamų vaisių ar uogų, ar tiesiog įberiame cinamono, žodžiu platus pasirinkimas kiekvienam skoniui :)


5 lietinių
180 g pusriebės varškės
1 valg. šaukšto cukraus
1 valg. šaukšto grietinės
(pagal skonį cinamono, ar uogienės ar vaisių)


Iškepame lietinius. Varškę sumaišome su grietine, cukrumi, galima įdėti cinamono, ar uogienės ar vaisių. Imame vieną lietinį ant jo krašto dedame paruoštos varškės masės, sulankstome (suvyniojame). Kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abejų pusių.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą