70 g margarino
apie 300 g miltų
1 valg. šaukšto aliejaus
1 arb. šaukštelio sodos
125 g grietinės
¼ st. vandens
Ant nedidelės ugnies ištirpiname margariną,
paliekame atvėsti. Grietinę sumaišome su soda. Miltus išsijojame, į juos pilame
ištirpintą margariną, grietinę sumaišytą su soda, aliejaus, vandnes, maišome ir
minkome tešlą, miltų dedame tiek, kad tešla neliptų prie rankų.
Stalviršį pabarstome miltais ir iš paruoštos
tešlos plonai iškociojame du picos padus. Patepame picos padus aštriu pomidorų
padažu ant vieno pado viršaus dedame plonai pjaustytos dešros, mocarellos
sūrio, pomidorų; ant antro – tarkuoto fermentinio sūrio, virtos vištienos ir
marinuotų agurkėlių. Kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą