200 g sviesto
2 valg. šaukštų miltinio cukraus + sausainių
apvoliavimui
2 valg. šaukštų kakavos
150 g miltų
70 g bulvių krakmolo
apie 7 vnt. saldainių „Karvutė“
Išplakame kambario temperatūros sviestą.
Miltus sumaišome kartu su miltiniu cukrumi, kakava ir bulvių krakmolu. Į
sviesto masę įmaišome sausus produktus. Maišome, kol tešla taps vienalytė.
Paruoštą tešlą dedame į šaldytuvą apie 30 min.
Tešlą imame šaukšteliu ir formuojame
kamuoliukus, juos apvoliojame miltiniame cukruje ir dedame ant kepimo
popieriumi ištiestos kepimo skardos. Kiekvieną rutuliuką paspaudžiame per
vidurį, t.y. padarome duobutes, į kurias sudedame po gabalėlį saldainio.
Kepame iki 1900C įkaitintoje
orkaitėje apie 20 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą