Pagrindui:
300 g oreo sausainių
100 g sviesto
Masei:
800 g (800 ml) kokoso pieno
1 kg kreminės varškės
200 ml cukraus
3 valg. šaukštų želatinos
Papuošimui:
braškių, šokolado
Sausainius sumalame ir sumaišome su minkštu
sviestu. Kepimo popieriumi išklojame tortinės dugną (naudojau 26 cm skersmens su
nuimamais šonais). Statome į šaldytuvą.
Želatiną užpilame viena skardine (400 g)
kokoso pienu ir paliekame apie 20 min. išbrinkti. Dedame į garų vonelę ir
maišydami ištirpiname (neužviriname).
Varškę išsukame su viena skardine (400 g)
kokoso pieno, įdedame cukraus ir gerai išmaišome.
Šiek tiek praaušusią kokoso masę su želatina
įmaišome į varškės masę ir gerai permaišome. Supilame viską ant pagrindo.
Dedame į šaldytuvą. Kai masė pradės stingti, po 15-20 min. papuošiame tortą
braškėmis. Vėl dedame į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustingtų, tada puošiame
šokoladu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą