Tešlai:
50 g marinuotų agurkų
2 kiaušiniai
300 ml vandens
150 g miltų
500 g maltos mėsos
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
Padažui:
100 g grietinės
100 g majonezo
50 g marinuotų agurkų
1 virtas kiaušinis
druskos
Mažais kubeliais supjaustome agurkus. Į indą
įmušame kiaušinius, įpilame vandens, išplakame. Tada sumaišome su miltais. Į
tešlą įmaišome ir maltą mėsą, smulkintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Pagardiname
druska ir pipirais. Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepame mažus, šaukšto dydžio
blynelius.
Padažui smulkiai sutarkuojame agurkus ir virtą
kiaušinį, sumaišome su likusiais produktais. Blynelius patiekiame su padažu.
Skanaus!
Atrodo gardžiai! :0)
AtsakytiPanaikintiAčiū, ir skonis jų puikus :)
Panaikinti