12 bandelių
250 g virtos pieniškos dešros
200 g fermentinio sūrio
Iš bandelių išimame minkštimą (bet ne visą,
truputį paliekame). Dešrą supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Į bandelių
vidų įdedame dešros, po to tarkuoto sūrio. Bandeles sudedame į kepimo
popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame iki 1500C įkaitintoje
orkaitėje apie 15 min.
Mėgstantiems aštriai, bandelių vidų galima
patepti pomidorų padažu ar kitais mėgtamais padažais, pabarstyti česnakais, ar kitais mėgstamais
prieskoniais.
Skanaus!
Vaikystės skonio bandelės :)) Labai skanios. Šaltos taip pat :) Tinka kelionei ar iškylai gamtoje.
AtsakytiPanaikintiTaip, dar mamos gamintos - vaikystės skonis :)
Panaikinti