2 kiaušiniai
70 g sviesto
200 g miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
6 valg. šaukštų cukraus
100 ml kefyro
200 g obuolių (1 vnt.)
½ arb. šaukštelio cinamono
Kiaušinius sumaišome su kefyru ir cukrumi.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Ištirpintą sviestą supilame į kiaušinių
masę. Miltus beriame į skystą masę, sumaišome iki vienalytės tešlos. Obuolį
nuskutame, supjaustome mažais gabalėliais ir apibarstome cinamonu. Paruoštą
obuolį sumaišome su mase.
Keksiukų formoje išdėliojame popierines
formeles ir dedame tešlos beveik iki pat viršaus. Ant viršau papuošiame obuolių
gabalėliais.
Kepame iki 1750C įkaitintoje
orkaitėje 25-30 min., kol iškils ir gražiai paruduos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą