50 g sviesto
160 g miltų
20 g kukurūzų krakmolo
60 g cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
0,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių
50 g juodojo šokolado
Minkštą kambario temperatūros sviestą cu cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakame iki purumo. Į mušame kiaušinį ir dar vėl gerai išplakame. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu. Per kelis kartus įsijojame miltų mišinį į svesto masę ir išminkyti tešlą.
Iš tešlos ant maistinės plėvelės suformuojame stačiakampį (apie 4 mm storio), uždengiame maistine plėvele ir 15 minučių dedame į šaldymo kamerą.
Aštriu peiliu supjaustome tešlą į norimo dydžio pagaliukus. Išdėliojame juos kepimo popieriumi išklotoje skardoje ir kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. (stebime, kad nesudegtų).
160 g miltų
20 g kukurūzų krakmolo
60 g cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
0,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių
50 g juodojo šokolado
Minkštą kambario temperatūros sviestą cu cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakame iki purumo. Į mušame kiaušinį ir dar vėl gerai išplakame. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu. Per kelis kartus įsijojame miltų mišinį į svesto masę ir išminkyti tešlą.
Iš tešlos ant maistinės plėvelės suformuojame stačiakampį (apie 4 mm storio), uždengiame maistine plėvele ir 15 minučių dedame į šaldymo kamerą.
Aštriu peiliu supjaustome tešlą į norimo dydžio pagaliukus. Išdėliojame juos kepimo popieriumi išklotoje skardoje ir kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. (stebime, kad nesudegtų).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą