450 g kreminės varškės
450 g sausainių (pvz. Gaidelis)
250 g sviesto
200 g sutirštinto pieno
200 g baltojo šokolado
1/2 citrinos žievelių
200 g šilauogių
200 g braškių
Kambario temperatūros sviestą išsukame iki purumo. Sudedame varškę, dar paplakame. Šokoladą išlydome garų vonelėje, supilame į sviesto varškės masę, vėl išplakame. Įmaišome kondensuotą pieną ir tarkuotą citrinos žievelę. 1/3 dalį sausainių smulkiai sulaužome, kitus sumalame. Suberiame sausainius į paruoštą masę, išmaišome. Sudedame šilauoges ir smulkintas braškes, lengvai išmaišome.
Indą išklojame maistine plėvele, sudedame paruoštą masę (iš nurodyto kiekio gavosi 1,5 tokių desertų). Dedame 1 valandai į šaldyklį, po to dar 4 valandoms į šaldytuvą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą