Ingridientai:
1 vidutinio dydžio pekino kopūsto
5-6 apskritimų konservuotų ananasų
100 g saulėgrąžų
1 dvipusės krūtinėlės (apie 300 g)
2-3 valg. šaukštų majonezo
2 valg. šaukštų sirupo nuo konservuotų ananasų
druskos, juodųjų pipirų
Prieskoniai vištienai:
1 arb. šaukštelio saldžiųjų raudonųjų paprikų
1 arb. šaukštelio provanso prieskonių
0,5 arb. šaukštelio rūkytos paprikos
0,5 srb. šaukštelio ciberžolės
(prieskonius galime pakeisti į savo mėgstamisusius)
Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais, suberiame prieskonius ir paliekame apie 30 min.
Saulėgrąžas pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Ananasų apskritimus supjaustome kubeliais.
Kopūsto lapus supjaustome arba suplėšome.
Vištieną apkepame keptuvėje.
Padažui sumaišome majonezą su konservuotų ananasų sirupu, įberiame druskos, juodųjų pipirų ir išmaišome.
Į dubenį sudedame kopūstą, vištieną, saulėgrąžas, ananasus, užpilame padažu ir išmaišome. Paliekame šaldytuve apie 30 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą