3 vid. dydžio bulvių
skardinė tuno savose sultyse
5 kiaušinių
majonezo
čipsų Pringles
juodų alyvuogių be kauliukų
Bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname ir
sutarkuojame burokine tarka. Kiaušinius taip pat išverdame, atvėsiname,
atskiriame baltymus nuo trynių ir baltymus sutarkuojame burokine tarka, trynius
smulkesne.
Ant lėkštės dugno sudedame tarkuotas bulves,
išlyginame paviršių ir aptepame majonezu, ant viršaus sudedame tuno sluoksnį,
jį taip pat aptepame majonezu. Toliau sudedame tarkuotus kiaušinių baltymus,
kuriuos taip pat aptepame majonezu, ant viršaus užberiame tarkuotus trynius.
Lėkštės šonus papuošiame čipsais, o vidų išdėliojame pusiau perpjautomis
alyvuogėmis.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą