2012 m. spalio 6 d., šeštadienis

Kiaušinienė batono krepšeliuose

Šio patieklo receptų internete yra begalė, o aš turiu savąjį, pagal kurį visada gaminu. Gaunasi gražūs ir be abejo skanūs pusryčiai :)


9 riekelės batono
3 dešrelės (apie 200 g)
40 g fermentinio sūrio
50 ml pieno
1 kiaušinio
10 g sviesto
druskos, pipirų


Nupjauname batono pluteles ir kiekvieną riekutę iškočiojame iš abiejų pusių. Įdedame riekeles į keksiukų kepimo formą, aptepame juos išlydytu sviestu. Dešreles susmulkiname, sūrį sutarkuojame, kiaušinį išplakame, įpilame pieno, įdedame druskos, pipirų ir viską sumaišome. Užpildome kiekvieną batono riekelę kiaušiniene (jos telpa apie 2 šaukštus). Kepame iki 2000C įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą