100 g minkšto sviesto
170 g cukraus
120 g žemės riešutų sviesto
1 kiaušinis
120 g miltų
50 g kokosų drožlių
100 g sūdintų kepintų žemės riešutų
50 g šokolado
Sviestą ir žemės riešutų sviestą sudedame į
indą, įmušame kiaušinį ir suberiame cukraus. Viską gerai išplakame. Į gautą
masę suberiame kokosų drožles, miltus, žemės riešutus ir smulkiai sukapotą
šokoladą. Viską šaukštu gerai išmaišome. Iš tešlos suformuojame cilindrą,
suvyniojame jį į maistinę plėvelę ir dedame apie 30 min. į šaldymo kamerą. Kiek
sukietėjusią tešlą supjaustome apie 1 cm storio riekelėmis ir dedame jas ant
kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie
12-15 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą